Avís legal

El domini
és propietat de:
Comerciants Eix Terrassa Nord
NIF G-62774526
C/Blasco de Garay, 29-49
08226 Terrassa
Barcelona

Tel: 665 211 484
comerciants_terrassanord@hotmail.es

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat; la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Comerciants Eix Terrassa Nord.

Responsabilitat en els enllaços

Comerciants Eix Terrassa Nord inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus contactes i/o proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. Comerciants Eix Terrassa Nord no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Comerciants Eix Terrassa Nord, que responen a la finalitat de servir de directori o agenda de contactes de l'entitat, i de que té la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei mitjançant carta dirigida a c/ Blasco de Garay, 29-49 - 08226 Terrassa, Ref. Protecció de dades.

Estàs interessat en pertànyer a Comerciants Eix Terrassa Nord?

Envia'ns les teves dades, en breu ens posarem en contacte amb tu i t'informarem de tots els avantatges.

Contacta'ns
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Barcelona
  • Ajuntament de Terrassa
  • Cambra de Terrassa